Direct contact
×

Bel mij terug
×

Wie zijn wij


Ceves Vergeer is al vele jaren dé profielspecialist voor de professionele afbouw in Nederland. Als voorloper op het gebied van profielen ontwikkelen wij continu nieuwe profielen. Naast profielen is ons programma de laatste jaren sterk uitgebreid met meerdere hoogwaardige afbouwproducten.

Innovatief

Via adviezen aan de handel, architect, woningbouwvereniging, projectontwikkelaar, particuliere opdrachtgever en verwerker, bieden wij innovatieve systemen en producten aan voor de stukadoor, tegelzetter, vloerenlegger, gevelbouwer en iedereen die professioneel deze werkzaamheden uitvoert. Onze partners zijn uitsluitend de bouwmaterialen groothandel en gespecialiseerde afbouwhandelaren.

MEER OVER CEVES VERGEER

PRODUCTEN

MERKEN

Alles onder één dak


Bekijk onze merken en neem een kijkje op één van onze websites. Wij zijn constant in ontwikkeling met het uitbreiden van onze merken en websites.

Ceves Vergeer B.V. heeft een lange historie met Protektor en Schluter-Systems en heeft hierdoor een uitgebreid assortiment profielen en tegelprofielen- en systemen. Ook hebben wij een verregaande samenwerking met ARDEX, voor alle mortels, lijmen en gronderingen. Sinds 2018 zijn wij dé distributiepartner van Pura ® NFC by Trespa gevelbekleding in Nederland. Sinds 2019 hebben wij het dealerschap verkregen voor de merken Unilit en Coridecor, 100% natuurlijke hydraulische kalk en kalk- en silicaatverf.

PROJECTEN

Ceves Projecten


Wij adviseren en begeleiden architecten, bouwbedrijven en professionele verwerkers bij het realiseren van complexe projecten en het zoeken naar oplossingen voor specifieke (af)bouwkundige problemen. Projecten, waar drainage-, ontkoppeling- en klimaatvloeren toegepast worden, zijn hiervan enkele voorbeelden.

We beschouwen het meedenken als een van onze belangrijkste activiteiten. Als vertegenwoordiger van verscheidene A-merken wordt Ceves Projecten regelmatig betrokken bij complexe bouwprojecten.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Lees meer hierover in ons cookiebeleid