Nieuws                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOUWBEURS 2017

Met onze meest innovatieve merken stonden wij van 6 t/m 10 februari op de Bouwbeurs in Utrecht. Een zeer succesvolle beurseditie met meer dan 63.000 bezoekers in 5 dagen tijd. Ook onze stand mocht zich verheugen op veel bezoekers; van vaste relaties tot nieuwe contacten.

 

 


 

Profisearch.nl

Proface®-TRESPA PURA NFC®

Trespa Pura NFC® is een revolutionaire ontwikkeling in gevelstroken en potdekselstroken voor buitentoepassingen. Dit concept vraagt om hoogwaardige profielen met exact de juiste kleuren. 

 

Proface®-TRESPA PURA NFC® is daarop hét antwoord met een serie Proface® gevelprofielen in de merkspecifieke Trespa®-kleuren. Bekijk de folder voor het assortiment en de mogelijkheden. 


 

NIEUW: Proface-BASIQ-Aluminium profielen

Het assortiment Proface® is uitgebreid met een aantal standaard soorten aluminium profielen. Deze profielen behoren tot de nieuwe productgroep Proface®-BASIQ. Bekijk het productblad met deze alumium profielen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Proface® productspecialist Peter de Haan via p.de.haan@cevesvergeer.nl of met verkoop binnendienst : +31 (0)570 50 38 30.

 

 


 

Profisearch.nl

Profi-search: Online zoekprogramma voor Proface® gevelprofielen

Voor de architect, handelaar en verwerker hebben wij een zeer handig online zoekprogramma ontwikkeld, waarmee u aan de hand van vele selectiecriteria zoals merk, plaatmateriaal, dikte, kleur of toepassing snel het juiste profiel kunt selecteren en bij de handelaar van uw keuze kunt bestellen. Dit zoekprogramma vindt u op: www.profisearch.nl

 


 

 


Proface® gevelprofielen corrosiewerend behandeld

Vanwege toepassing buiten, leveren wij praktisch al onze Proface® gevelprofielen in een corrosiewerende kwaliteit om de negatieve effecten van weersinvloeden tegen te gaan. Naast de standaard blank geanodiseerde uitvoering, poedercoaten wij Proface® profielen in een standaard RAL-kleur of specifieke kleur op wens van de opdrachtgever. Voor meer advies kunt u contact opnemen met onze Proface® productspecialist Peter de Haan via p.de.haan@cevesvergeer.nl of met verkoop binnendienst : +31 (0)570 50 38 30.

 


 

De productlijn Proface®-FINSTART is uitgebreid met drie nieuwe startprofielen voor Werzalit®

Selekta gevelbekleding. De montage van de eerste rij van dit type gevelbekleding gebeurd op deze speciale startprofielen. Deze startprofielen, vervaardigd uit aluminium, zijn in het standaard Proface® assortiment opgenomen met de codes FT77-AFT116-A,  en FT200-A en zijn in elke gewenste kleur te coaten. Download nu het productblad met deze noviteiten.

 

 

 

 


 

Aan het assortiment gevelprofielen is tevens een nieuw Proface®-YOIN-U toegevoegd. Dit nieuwe aansluitprofiel voor het afwerken van gevelstroken van Werzalit® dekt de gezaagde kant van deze gevelstroken af. Hierdoor sluit het voor verticale doeleinden geschikte profiel de constructie af tegen weersinvloeden.

 

Dit nieuwe aansluitprofiel - U108S-A - is bestelbaar in elke gewenste kleur. 

Download nu het productblad met deze noviteiten.