Architecten kiezen Proface

Architecten willen het uiterlijk van gevelbekleding tot in detail bepalen. Met de hoogwaardige producten drukken architecten een stempel op het gebouw. Proface geeft vrijheid in creatie door de grote keuze in profielsoorten en de oneindigheid in kleurkeuze.

Architect

Producten

Bekijk onze producten met zeer gedetailleerde informatie per productgroep

Merkprogramma's

Proface® is producent van gevelprofielen en heeft voor elke toepassing, plaatdikte, kleur of uitvoering het juiste profiel. Het assortiment wordt continu uitgebreid aan de hand van marktontwikkelingen. Zo maakt Proface® gevelprofielen voor: Trespa®, Rockpanel®, Werzalit® en Eternit®.

Kleurwijzer

Creatieve vrijheid qua kleuren. Alle kleuren zijn mogelijk, waardoor het gebouw gedetailleerd een eigentijdse uitstraling gegeven kan worden.

Profi-search

Met behulp van Profi-search kunt u zoeken in het assortiment Proface® gevelprofielen. Voor elk merk plaat, toepassing, plaatdikte, kleur of uitvoering heeft Proface® het juiste profiel.

Proface®-TRESPA PURA NFC®

Proface®-TRESPA PURA NFC® gevelprofielen maken een Trespa Pura NFC® project af. Door hun fabrieksoriginele kleur bent u gegarandeerd gevrijwaard van kleurafwijkingen tussen de gevel- en potdekselstroken en de profielen.

Monster aanvragen

Eenvoudig en online een monster aanvragen.